Congressen

Wij beschikken over een wereldwijd samenwerkingsverband met DMC’s

Inspirerende congressen, seminars, inspiratiesessies, masterclasses en workshops in alle bedrijfstakken worden over de gehele wereld georganiseerd en worden ruim bekend gemaakt in een speciale branche-agenda.
Wij beschikken over een wereldwijd samenwerkingsverband met DMC’s (Destination Management Company’s) die samen met ons uw bezoek aan genoemde activiteiten volledig kunnen verzorgen. Dat wil zeggen de transfers en speciale deals met de aanbevolen hotels door de plaatselijke organisatie.
Eventuele speciale restaurants, excursies of andere wensen kunnen wij voor u invullen.
Waarom? Omdat congressen niet altijd even flitsend zijn, zorgen wij voor de nodige ontspanning en inspanning op een creatieve manier, sportief of relaxed.

Kortom wij brengen uw werk terug naar alleen maar het nemen van een beslissing.

Graag gedaan!

Het organiseren van een congres of conferentie is een gecompliceerde opdracht waar veel bij komt kijken. Dit alles kunt u in handen van BE Business & Incentive Travel leggen omdat wij jarenlange ervaring hebben met het organiseren in de ruimste zin des woords. Belangrijk tijdens deze bijeenkomsten is een gastvrij gevoel te creëren door middel van het inzetten van hostessen of gastvrouwen. Zij verzorgen de deelnemerslijsten, badges en het begeleiden naar uw plaats.

Vraag vrijblijvend een voorstel.

Reizen
die wij aanbieden
voor ieder wat wils 

Geef uw organisatie of onderneming een frisse impuls en kijk eens met een open mind over de grens. Wij zorgen voor de juiste invulling en ambiance, zodat er een balans ontstaat waarin zaken en ontspanning samen gaan.

We show you the way
Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?