Golfreizen

Veel mogelijkheden met BE Business & Incentive Travel.

Voetbal- of golfreizen op maat voor u samen laten stellen door BE Business & Incentive Travel. Iedereen wil wel een keer Messi of Ronaldo live zien spelen, of de sfeer meemaken tijdens een Premier League Footballmatch? Er tussen staan in die Gelbe Mauer bij Borussia Dortmund, of naar de hectiek van Galatasaray in Istanbul.

Ook dit willen wij graag voor u organiseren. Met een vriendenclub golfen in Portugal of op de prachtige banen van Andalusië spelen. Naar Club Med Vittel in de Vogezen of gewoon dichterbij in Genk op het Spiegelven spelen met een bezoek aan Maastricht.

Golf in combinatie met netwerken is bij uitstek de gelegenheid om zo’n vijf uur per dag intensief en informeel met een potentiële zakenrelatie door te brengen.

Kortom veel mogelijkheden met BE Business & Incentive Travel.

Tot uw dienst

4-daagse Edinburgh / GOLF / Whiskytrail

Vanuit Eindhoven vliegt u naar Edinburgh. Bij aankomst staat er een bus klaar om u naar uw Hotel te brengen. Het Mercure Edinburgh Princess Street Hotel ligt midden in het centrum en u kunt vanuit het hotel gemakkelijk de stad verkennen.

4-daagse Barcelona / GOLF / Gastronomie

Vanuit Nederland vliegt u naar Barcelona. In Barcelona staat een bus klaar om u naar uw hotel te brengen. Na het inchecken kan de 4-daagse reis vol gastronomie en golf beginnen.

Reizen
die wij aanbieden
voor ieder wat wils 

Geef uw organisatie of onderneming een frisse impuls en kijk eens met een open mind over de grens. Wij zorgen voor de juiste invulling en ambiance, zodat er een balans ontstaat waarin zaken en ontspanning samen gaan.

We show you the way
Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?