Individuele reizen

Wereldwijde samenwerking met alle agentschappen

BE Business & Incentive Travel staat niet alleen open voor groepsreizen!

Heeft u individueel plannen om de reis te maken uit uw dromen, dan willen wij ook graag uw adviseur zijn in de ruimste zin des woords.

Door de wereldwijde samenwerking met alle agentschappen op het gebied van toerisme kunnen wij alle reizen voor u op maat samenstellen.
Individuele rondreizen per bus of huurauto, met privéchauffeur of zelf rijden. Per camper zelf rijden door Californie, Zuid-Afrika of Australië is geen probleem. Flottielje zeiltochten langs de Griekse of Turkse kustlijn met of zonder schipper behoort allemaal tot de mogelijkheden.
Het maken van een super-de- luxe cruisevakantie tot een junglesafari in Zuid-Amerika.

Niks is onmogelijk, wij willen het graag voor u organiseren.

We gaan bellen!

Offerte aanvraag

Schroom niet om ook bij ons aan te kloppen wanneer u een individuele reis wilt maken.

Door onze 40 jaar reiservaring kunnen wij u uitstekend adviseren.

Gepokt en gemazeld staan wij al jaren klaar op het gebied van personenvervoer per bus maar vanaf 1 november operationeel in vliegreizen waar ook ter wereld

Wij werken samen met gerenommeerde partijen waardoor verantwoordelijkheden en garanties tot in de puntjes zijn geregeld.

Reizen
die wij aanbieden
voor ieder wat wils 

Geef uw organisatie of onderneming een frisse impuls en kijk eens met een open mind over de grens. Wij zorgen voor de juiste invulling en ambiance, zodat er een balans ontstaat waarin zaken en ontspanning samen gaan.

We show you the way
Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?