Teambuildingtrips

Het lijkt altijd onmogelijk totdat wij het voor u waarmaken!

Van individuen naar een team. Teambuilding is het uitvoeren van gerichte interventies met als doel het functioneren van de groep te verbeteren. Samen een paar dagen op stap schept een band en werkt door op de werkvloer.

Wij weten als geen ander welke mogelijkheden voor uw bedrijf, vereniging, businessclub of  organisatie van toepassing kunnen zijn. Beleving is het toverwoord om tot een geslaagde teambuildingtrip te komen.

Waar gaan uw gedachten naar uit , wat hebt u nodig? Wat zou u willen communiceren hierover en wat wilt u en hoopt u uiteindelijk te bereiken?

Het moet speciaal en spannend zijn en een zodanige ervaring teweeg brengen die als uniek en bijzonder wordt gezien.

Wanneer u samen gelachen en genoten heeft, kunt u ook samen beter werken.

Wij van BE Business & Incentive Travel kunnen dit allemaal voor u verzorgen en volledig ontzorgen tot in detail.

Heenreis als collega’s, terugreis als een team!

Expeditie Wales

Ga met ons mee op expeditie naar het prachtige Wales. Op zeer weinig plaatsen, op vergelijkbare rijafstand, vind je zoveel schitterend natuurgeweld als in dit mooie stuk westelijk Groot Brittannië. Een reis om nooit te vergeten.

Onder leiding van 2 instructeurs van Be-Travel ga je op pad in een Land Rover Defender. De lokale gidsen navigeren ons over de mooiste onverharde green lanes waarbij het niet zelden aankomt op echt terreinrijden.

Expeditie Lakedistrict

In de Land Rover Defender door Midden Engeland, waar de natuur zijn onbeschrijfelijke schoonheid volop behouden heeft. Goed eten en drinken gaat bij deze reis samen met mooie en uitdagende 4×4 off road routes. Zowel de heenreis als terugreis geschiedt via de nachtferry zodat de dagen optimaal benut kunnen worden.

Begeleiding werd verzorgd door ervaren instructeurs en ter plaatse inclusief een lokale gids die het gezelschap over de mooiste en spannendste greenlanes navigeert.

Expeditie Border 2 Border

Met snelheden van tegen de 100 km/uur varen over de Waal en de Maas. Binnen no-time vaar je vanaf de Duitse grens naar de Noordzee in een vloot van nagenoeg identieke 8 meter lange RIB’s. Allen gepowered door sterke Yamaha buitenboord motoren!

Het RIB evenement waarbij je zelf vaart van Emmerich naar de Noordzee met zeer hoge snelheid. Het parcours is uniek.

Reizen
die wij aanbieden
voor ieder wat wils 

Geef uw organisatie of onderneming een frisse impuls en kijk eens met een open mind over de grens. Wij zorgen voor de juiste invulling en ambiance, zodat er een balans ontstaat waarin zaken en ontspanning samen gaan.


We show you the way
Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?