Wijnreizen

Korcula wordt een nieuwe wijnbestemming en willen wij graag met u bezoeken en beleven

Wijn is een alcoholische drank die ontstaat door het vergisten van het sap van druiven. Druiven groeien over het algemeen tegen zonnige heuvelachtige vlaktes in landen waar de zon gemiddeld meer schijnt dan in Nederland.

Met onze volledig georganiseerde wijnreizen kunnen we met gemak de top 15 bestrijken van wijnproducerende landen zoals Italië, Frankrijk, Spanje, USA, Argentinië, Chili, Australië, Zuid-Afrika, China, Duitsland, Portugal, Rusland, Roemenie, Hongarije, Brazilië.
Maar dit is nog niet alles, Korcula nabij Dubrovnik wordt een nieuwe wijnbestemming en willen wij graag met u bezoeken en beleven.

Rondom deze speciale thema-reizen willen we niet alleen wijnproeverijen organiseren, maar kunt u ook onderdeel uitmaken van het maken van diverse wijnen.
Naast het bezoeken van diverse wijnboerderijen mag u het gezamenlijk plukken van de druiven meemaken tot aan het eindproces. Tijdens deze wijn-experience gaat u het resultaat testen in combinatie met een hoogstaand culinaire invulling.

Cheers, Salud, Cin Cin!

CULINAIR WEEKEND ALENTEJO PORTUGAL

Verblijven op een bijzondere plek tijdens een 4 daagse wijntour in de Alentejo in Portugal.
Logeren in het sfeervolle vakantiehuis Vila Valmonte of overnachten in een van de 5 gezellige luxe lodgetenten op de Glamping van Theo en Fonneke.

Wijnreis Chateau de l’Horte

Een reis die geheel in het teken staat van wijn.
Tijdens deze 3-daagse wijnreis zal er een bezoek worden gebracht aan Chateau de l’Horte in de Corbières. Het bezoek bestaat uit;

– Bezoek Cave waar de wijnen worden gemaakt
– Uitleg met presentatie over hoe de wijnen worden gemaakt
– Bezoek aan de wijngaarden in een kar achter de traktor

Piëmonte en truffels

De reis “Piëmonte en truffels” is een volledig ontzorgde 4 daagse culinaire cultuur reis naar Piëmonte. Piëmonte ligt in het noordwesten van Italië, tegen de grenzen met Frankrijk en Zwitserland en betekent letterlijk “aan de voet van de bergen”. Deze reis is een unieke gelegenheid om de culinaire en culturele aspecten van deze streek intens te ervaren.

Due Laghi (Twee Italiaanse meren).

De groepsreis “Due Laghi” is een volledig ontzorgde culinaire cultuurreis naar het Iseo meer, Garda meer en de steden Brescia en Verona in Noord Italië onder begeleiding van Stefania en Hans. Het is een unieke gelegenheid om de Italiaanse keuken, de wijnen en de cultuur in veel facetten te ervaren.

Due Città

 

De reis “Due Citta”is een volledig ontzorgde 4-daagse culinaire reis naar Bologna en Modena in Italië. Het is een unieke gelegenheid om de culinaire en culturele ascpecten van deze steden intens te ervaren.

Reizen
die wij aanbieden
voor ieder wat wils 

Geef uw organisatie of onderneming een frisse impuls en kijk eens met een open mind over de grens. Wij zorgen voor de juiste invulling en ambiance, zodat er een balans ontstaat waarin zaken en ontspanning samen gaan.

We show you the way
Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?