Over ons

BE Business & Incentive Travel is een onderdeel van Reisorganisatie Betuwe Express.

Landelijk opererend vanuit vestigingen in Herveld, Ridderkerk en Deventer  zijn we uitgegroeid tot één van de grootste touringcarbedrijven in Nederland. ISO- gecertificeerd en toonaangevend op het gebied van personenvervoer. We rijden voor grote bedrijven , gemeenten, provincies, scholen en universiteiten, KNVB, NOC-NSF, Vitesse, NEC, Excelsior en voor velen grote topclub amateurteams

Dit was altijd per touringcar, maar vanaf heden bieden we u ook het vervoer aan per vliegtuig, boot, trein of elk ander vervoersmiddel. Kortom een volledige uitbreiding van activiteiten.

Vanaf 01 november 2017 is BE Business & Incentive Travel operationeel waarmee deuren worden geopend die voor anderen gesloten blijven. Met bijna 40 jaar ervaring, namelijk 36 jaar als adviseur en manager bij Reisbureau Nijenhuis en 4 jaar als zelfstandig netwerkbemiddelaar, heeft Ben Huitink een zorgvuldig netwerk samengesteld met agentschappen over de gehele wereld.

Voor u

Een vaste contactpersoon in samenwerking met vakmensen die ter plaatse niets aan het toeval over laten. Bij BE Business & Incentive Travel krijgt u meerwaarde door maatwerk in de ruimste zin des woords. Uw idee of wens gaan wij tot in detail organiseren en maken er een unieke beleving van.

Van ijsberen spotten in Alaska tot een workshop vlaaien bakken in Maastricht, u vraagt en de creativiteit gaat draaien, waarbij u de regie blijft behouden.

  • Gratis vrijblijvende offerte
  • Maatwerk vanaf 2 personen
  • Meerwaarde door persoonlijke touch  (alles is bespreekbaar)
  • Voor elk budget een creatieve invulling
  • 54 jaar ervaring in binnen en buitenland
  • Wereldwijde samenwerking met de beste agentschappen

Niets is onmogelijk

Reizen
die wij aanbieden
voor ieder wat wils 

Geef uw organisatie of onderneming een frisse impuls en kijk eens met een open mind over de grens. Wij zorgen voor de juiste invulling en ambiance, zodat er een balans ontstaat waarin zaken en ontspanning samen gaan.

We show you the way
Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?