Expeditie Wales

Een expeditie naar het prachtige Wales is een beleving op zich. Er zijn maar weinig delen van Wales met zoveel ongerept natuurgeweld als in dit mooie stuk westelijk Groot Brittanniƫ. Een reis waar je nog lang over blijft napraten.

Onder leiding van 2 instructeurs ga je op pad in een Land Rover Defender. De plaatselijke gidsen navigeren ons over de mooiste onverharde green lanes waarbij u rijvaardigheid getest wordt op echt terrein rijden. We overnachten en dineren in goede hotels en we verplaatsen ons elke dag naar een ander hotel en binnen regio van Wales. Het is onbegrijpelijk hoeveel landschappen in 3 dagen kunnen verschillen. Lunchen doen we onderweg in de letterlijke `middle of nowhere` met een top BBQ waar we in de openlucht vanaf de achterklep van de Land Rover Defender het eten serveren.

Uiteraard zorgen we niet alleen voor de Land Rover Defenders met instructeurs en de overtochten, maar ook voor goede restaurants, een comfortabele accommodatie, andere uitstapjes en het vervoer.

Voorgestelde blogs

De afspraken tussen de EU en het VK: gevolgen voor de reisbranche

Het Verenigd Koninkrijk is op 1 februari 2020 uit de EU gestapt. Dit had toen nog geen groot gevolg aangezien sprake was van een overgangssituatie tot eind 2020. Vlak voor...

Coronaproof reizen per touringcar

Ondanks de beperkende maatregelen vanwege het Coronavirus is het vervoer per touringcar in Nederland gewoon nog mogelijk. In samenwerking met brancheorganisatie Busvervoer Nederland volgen wij de richtlijnen van het kabinet...
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een vrijblijvende offerte aan.