Personeelsreizen

Een gezellig, leuk, fascinerend programma meemaken met alle medewerkers en stafleden

Wat is er mooier dan met z’n allen terug te blikken over het ontstaan, de voortgang en uiteindelijk het behaalde jubileum wat men graag wil vieren.
Het jubileum vieren op neutraal terrein, op een speciale bestemming naar wens.
Een gezellig, leuk, fascinerend programma meemaken met alle medewerkers en stafleden in bijvoorbeeld Barcelona, Berlijn of Maastricht.

Aan elke bestemming kunnen wij invulling geven in de ruimste zin des woords. Wilt u muziek erbij, een artiest, een speciale ruimte om samen exclusief te dineren of samen te zijn tijdens een walking diner dan gaan wij dit voor u organiseren.

Naar een musical of in Dublin naar Johnny Fox’s Pub een echte Ierse feestavond
meemaken? Uw medewerkers in het zonnetje zetten kan letterlijk en figuurlijk door ons verzorgd worden.

Daarom is het inschakelen van BE Business & Incentive Travel geen overbodige luxe. Alleen de logistiek al vergt de nodige intensieve organisatie.

Wij maken het zo gek als u wilt!

Athene

Al sinds de klassieke oudheid waakt de godin Pallas Athene over de stad die haar naam draagt. Athene, de oudste stad van Europa en hoofdstad van Griekenland is meer dan goden, ouzo en de Acropolis. Met maar liefst 1200 archeologische plaatsen en tal van musea, waaronder het beroemde Nationaal Archeologisch Museum, hoeft u zich beslist niet te vervelen.

Reizen
die wij aanbieden
voor ieder wat wils 

Geef uw organisatie of onderneming een frisse impuls en kijk eens met een open mind over de grens. Wij zorgen voor de juiste invulling en ambiance, zodat er een balans ontstaat waarin zaken en ontspanning samen gaan.

We show you the way
Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?