Voetbalreizen

Veel mogelijkheden met BE Business & Incentive Travel.

Voetbal- of golfreizen op maat voor u samen laten stellen door BE Business & Incentive Travel. Iedereen wil wel een keer Messi of Ronaldo live zien spelen, of de sfeer meemaken tijdens een Premier League Footballmatch? Er tussen staan in die Gelbe Mauer bij Borussia Dortmund, of naar de hectiek van Galatasaray in Istanbul.

Ook dit willen wij graag voor u organiseren. Met een vriendenclub golfen in Portugal of op de prachtige banen van Andalusië spelen. Naar Club Med Vittel in de Vogezen of gewoon dichterbij in Genk op het Spiegelven spelen met een bezoek aan Maastricht.

Golf in combinatie met netwerken is bij uitstek de gelegenheid om zo’n vijf uur per dag intensief en informeel met een potentiële zakenrelatie door te brengen.

Kortom veel mogelijkheden met BE Business & Incentive Travel.

Tot uw dienst

In de belangrijkste competities kunnen wij kaarten reserveren voor de door U gekozen wedstrijd.

Premier League, Primera Division en de Italiaanse Serie A behoren tot de mogelijkheden .

EN HOE ?

Wij kunnen arrangementen voor u samenstellen inclusief hotels, transfers en specials zoals VIP-plaatsen inclusief een 3 gangendiner en entree in een speciale lounge.

Dit noemen ze Residential Packages (bijvoorbeeld bij Chelsea) en bij Liverpool ingang tot de exclusieve Reds Bar. Hier komt u dan wellicht oude bekende tegen zoals Ian Rush.

Vraag naar al deze bijzondere arrangementen en naar de vele mogelijkheden ook in Spaanse en Italiaanse competitie want wij blijven erbij.

Niets is onmogelijk!

Reizen
die wij aanbieden
voor ieder wat wils 

Geef uw organisatie of onderneming een frisse impuls en kijk eens met een open mind over de grens. Wij zorgen voor de juiste invulling en ambiance, zodat er een balans ontstaat waarin zaken en ontspanning samen gaan.

We show you the way
Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?