Voetbalreis

In 2019 zijn we met een groep naar West Ham United tegen Everton geweest. Altijd hadden we het erover en nooit nam iemand het initiatief om het dan eens concreet te gaan regelen. Toen hoorde we dat BE-Travel dit met gemak voor ons zou kunnen en willen regelen. Dus de vraag daar neergelegd en binnen de kortste keren was het geregeld tegen een zeer vriendelijke betaalbare prijs. Gelogeerd in het “Londen Tower Bridge” hotel en een prachtige, spectaculaire wedstrijd meegemaakt. Zeker voor herhaling vatbaar, dus wordt vervolgd. Heb gehoord dat ze nu voor een groep van 80 personen weer een wedstrijd bij Liverpool hebben geregeld. Dit kun je zelf nooit bedenken of organiseren.

Wijnreis

Spanje, Frankrijk, Zuid-Afrika en Italie zijn bij uitstek de bekende landen als je het hebt over uiteenlopende wijnstreken. Maar wij hebben een nieuwe bestemming bezocht met een geselecteerd gezelschap wijnkenners. Een gebied waar nog niet veel aandacht aan wordt besteed namelijk het schiereiland Korcula (Dalmatie). We vlogen op Dubrovnik en reden met huurauto’s richting de veerpont bij Orebic. Tijdens deze rit waren er al 2 wine-tastings ingepland en kwam de sfeer er al goed in te zitten. Op Korcula ging er een wereld voor ons open.  Omdat het allemaal relatief nieuwe wijnboerderijen zijn maakt het juist dit zo bijzonder om dit met eigen ogen te kunnen zien. Ook bijzonder was onze reisleider Toni Lozica, een vloeiend Nederlands sprekende Kroaat met zeer veel kennis van niet alleen de wijnen maar van net gehele gebied.

Teambuildings reis

Wij zijn met 12 kerels afgereisd naar Noord-Engeland en hebben met Landrover Defenders of road gereden in het prachtige Lake-District. Een imponerend “Harry Potter” landschap waar we dan onderweg stonden de barbecueën achter op de klep van de Landrover en ’s avonds logeerde in een van de kasteelachtige typisch Engelse hotels met prima kamers en een overheerlijk diner. ’s Ochtends weer vroeg uit de veren en knallen met die Defenders over de ongeplaveide wegen. Dit jaar zijn wij met nagenoeg hetzelfde gezelschap naar Wales geweest. Een nog ruiger en ongerepter landschap met weer een totaal ander karakter. Een spectaculaire ervaring met diverse ondernemers van verschillende pluimage. Je krijgt het ware teambuilding-gevoel als je samen je potje eten staat voor te bereiden in the middle of nowhere.

Jubileumreis

Wij runnen al 10 jaar een tandartsenpraktijk in Arnhem en dat moest gevierd worden.

10 jaar super hard gewerkt met z’n allen wilde wij graag belonen met een leuke trip naar een Griekse stad. De keuze was gevallen op Thessaloniki op aanraden van BE-Travel. Dit is een stad waar je niet zo snel aan denkt maar zeer verrassend is als je daar bent. We hebben daar een combi gedaan van wandelen en fietsen. Al wandelend hebben we de delicatessen en diverse typisch Griekse gewoonten leren ervaren middels prefect Nederlands sprekende gidsen met Grieks accent. Super leuk was dat. Het is een studentenstad en dat komt vooral ‘s avonds tot uiting. Een groot openluchtfeest op de diverse pleinen volop terrassen. Oh,  Oh,  wat hebben wij genoten. We laten ons bij het volgende jubileum zeker weer adviseren door BE-Travel. Perfect gegereld.

Incentive reis

Al voor de 10e keer gaan wij met ons Businessclub voetbalteam een wedstrijd spelen tegen een Europese club. We hebben in het verleden met veel plezier gespeeld tegen Fc.Barcelona, Real Madrid, Benfica, Valencia, Ofi Kreta, Galatasaray, Bologna, Rode Ster, Paok Saloniki.  Naast een leuk potje voetbal hebben 4 dagen veel plezier en krijgen we een steeds hechtere band met allemaal ondernemers onder elkaar. Altijd perfect verzorgd met diners, fietstours, jeepsafari, kortom gezelligheid ten top.

Dit jaar gaan we voor de 11e keer en gaan we naar Fc.Malaga met 50 personen.

Golfreis

Wij zijn met een clubje golfliefhebbers naar een van de prachtigste wedstrijdbanen van Noord-Spanje geweest. Gelegen aan de Costa Brava in Sant Feliu de Guixols, genaamd PGA Catalunya.

Wij logeerde in Hotel Barcarola van de v.d.Valk keten en konden gebruik maken van een uniek voor ons samengesteld arrangement onder de Spaanse zon met toch een Nederlands tintje.

3 overnachtingen in een luxe kamer met balkon incl. een fantastisch ontbijtbuffet en 2 greenfees incl. lunchpakket voor in de baan was perfect verzorgd. We vlogen op Gerona en werden netjes opgehaald door een v.d.Valk transferbus.  We hebben ons kosteloos vermaakt en superfijn gegolfd.

Personeelsreis

Al jaren vliegen wij met onze personeelsvereniging naar een leuke stad in Europa, en dan zijn we meestal tussen de 80 en 90 personen. Iedereen is altijd erg enthousiast en vaak binnen 2 weken zit het al volgeboekt. BE-travel verzorgt dit altijd in tot in de puntjes. Zelfs vanaf ons werkadres worden we dan met z’n allen naar de desbetreffende luchthaven gebracht met een dubbeldekker waar dan max. 90 personen in kunnen plaatsnemen. Ter plaatse hebben we dan een prima hotel en mogen we zelf bepalen wat we in die 4 dagen gaan ondernemen. De laatste 2 jaren zijn we naar Marrakesh en Sevilla geweest, super mooie ervaring.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een vrijblijvende offerte aan.