Citytrip Maastricht

Maastricht is een stad met internationale sfeer. Dit komt door het heuvelachtige landschap, de architectuur en het grote aantal Franse namen. De stad heeft veel te bieden; eeuwenoude kerken, historische panden, fraaie gevels en mooie doorkijkjes. In Maastricht kom je niets te kort als het gaat om winkelen, uitgaan en cultuur. Trefpunt is het Vrijthof met de beroemde Sint Servaas kerk. Het is hier goed toeven op één van de talrijke terrasjes.

Maak een wandeling langs de fraaiste verscholen plekjes, authentieke adresjes en highlights die je gewoon niet mag missen. Of ga ondergronds als je niet bang bent in het donker, ga dan op rondleiding in het grottenstelsel. Er zijn vele activiteiten die u in Maastricht kunt beleven.

Tevens kunt u twee steden in één weekend bezoeken. Combineer Maastricht met Valkenburg of zoek het over de grens bij Aken.

Wij verzorgen voor u het vervoer en de overnachting. Indien u ter plaatse nog een programma wilt hebben met diverse activiteiten, dan gaan wij ook graag voor u aan de slag.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Voorgestelde blogs

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een vrijblijvende offerte aan.