Citytrip Thessaloniki

Thessaloniki is een levendige stad waar veel te zien en te doen is. Het is dan ook een zeer leuke optie voor een citytrip.
Breng een bezoek aan het opgeknapte havengebied en de boulevard. Deze locaties zijn niet alleen favoriete bezienswaardigheden bij toeristen, maar juist ook erg bij de inwoners van Thessaloniki zelf.

Of proef de griekse oudheid in de stad; Geen Griekse stad, zonder bijzondere historische overblijfselen. En het centrum van Thessaloniki zit er vol mee. Zodra je het centrum, in wandelt loop je eigenlijk bovenop het paleis van keizer Galerius aan. Tevens kunt u een bezoek brengen aan één van de openlucht markten en beleef een culinaire achtebaan. Er is genoeg in deze stad te ontdekken.

Gaat u mee naar deze Griekse stad?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Voorgestelde blogs

De afspraken tussen de EU en het VK: gevolgen voor de reisbranche

Het Verenigd Koninkrijk is op 1 februari 2020 uit de EU gestapt. Dit had toen nog geen groot gevolg aangezien sprake was van een overgangssituatie tot eind 2020. Vlak voor...

Coronaproof reizen per touringcar

Ondanks de beperkende maatregelen vanwege het Coronavirus is het vervoer per touringcar in Nederland gewoon nog mogelijk. In samenwerking met brancheorganisatie Busvervoer Nederland volgen wij de richtlijnen van het kabinet...
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een vrijblijvende offerte aan.